Dienst na verkoop

 


 

Kan ik een bestelling retourneren?

Ja, maar Medische hulpmiddelen kunnen niet geretourneerd worden. Enkel in geval van gebrek mag je, na het contacteren van VitaZita, een bestelling retourneren.
Ander bestellingen kan je terugsturen binnen een termijn van 14 dagen, uiteraard ongebruikt en in de originele verpakking (stevige verzenddoos). De kosten en verantwoordelijkheid van deze verzending is ten uwe laste.

Lees ook altijd goed de algemene voorwaarden voor je een bestelling terugstuurt.

 

Ik heb het verkeerde product ontvangen of een product dat ik niet besteld heb. Wat doe ik?

Indien je een verkeerd product of een niet besteld product hebt ontvangen vragen we je contact op te nemen met onze klantendienst op [email protected] met vermelding van je bestelnummer. Wij zullen dan zo snel mogelijk deze vergissing rechtzetten.

 

Mijn pakket is onvolledig. Wat nu?

Ook in dit geval vragen we je contact op te nemen met onze klantendienst op [email protected] met vermelding van je bestelnummer. Wij zullen dan zo snel mogelijk deze vergissing rechtzetten.

 

Mijn pakket is beschadigd. Wat moet ik doen?

Indien het pakje zwaar beschadigd is of indien de verpakking geopend is neem je deze best nooit in ontvangst. Noteer alvast op de levering/ontvangstbon dat het pakje beschadigd is.

Eventueel kan je samen met de vervoerder controleren of het aantal producten juist is en de staat van de producten nazien. Neem een aantal foto’s, neem contact op met ons en bezorg ons de foto’s en een omschrijving van het probleem. Wij hebben deze informatie nodig om je verder te helpen.

 

Mijn pakket werd niet geleverd. Wat nu?

Wanneer er niemand aanwezig was om het pakket op het leveringsadres aan te nemen, zal er in je brievenbus een kennisgeving te vinden zijn. Daarop staat vermeld hoe je contact kan opnemen met DPD om samen met DPD een nieuwe levering af te spreken. Onze partner DPD probeert 3 keer om de zending af te leveren. Na 3 mislukte pogingen komt het pakket terug naar VitaZita.

Als je echter geen enkel bericht ontvangen hebt, neem je best contact op met onze klantendienst. Zij zullen dan het leveringsprobleem onderzoeken en een gepaste oplossing voorstellen.