Beoordelingen

 


 

Wat zijn beoordelingen ?

De beoordelingen die je kan terugvinden bij de producten zijn de meningen, ervaringen, opvattingen en beoordelingen van onze bezoekers en klanten over een bepaald product.
Deze informatie is allemaal vrijwillig aan VitaZita bezorgd door bezoekers en klanten, en na goedkeuring door VitaZita online gepubliceerd.

 

Waarom staan deze beoordelingen online?

Wij als parafarmacie kunnen je enkel zo objectief mogelijk informatie verschaffen over producten. Toch zijn we van mening dat de ervaring van andere gebruikers relevant kan zijn voor jou. Hun subjectieve mening kan je een beter zicht geven op de eigenschappen van het product of tips voor het gebruik in de praktijk.

 

Wat heb ik eraan?

 

  • Je kan je mening kwijt over de producten die je in onze webshop kan terugvinden.
  • Andere klanten kunnen een beter beeld over het product krijgen dankzij het lezen van jouw mening.
  • Andere klanten kunnen jou ook helpen met je keuze van een product door hetzelfde te doen.

 

Krijg ik iets voor mijn beoordeling?

Je kan voor ieder product dat je besteld hebt bij VitaZita éénmaal een tegoed van 20 cent krijgen indien je een beoordeling schrijft die goedgekeurd wordt voor publicatie. Enkele weken na het afleveren van je bestelling krijg je van ons een e-mail met een uitnodiging om de gekochte producten te beoordelen.
Let op : Je kan ieder product slechts 1 keer beoordelen. Heb je het product al beoordeeld vooraleer je het besteld hebt, dan kunnen we je geen tegoed geven.

 

Wat zijn de vereisten voor een goede beoordeling?

Een goede beoordeling moet

  • gerelateerd zijn aan het product, niet algemeen
  • om en bij de 150 tekens lang (ongeveer evenveel tekens als een gsm-bericht)
  • zonder scheldwoorden of links naar andere webpagina's zijn.
  • zonder persoonlijke gegevens zijn (zoals gsmnummers of adressen)

 

Mijn tegoed staat nog niet op mijn account? Hoe komt dit?

Alle beoordelingen worden gemodereerd. Dit is om misbruik tegen te gaan. Wanneer je beoordeling gecontroleerd en goedgekeurd is, verschijnt het tegoed automatisch op je account. Je kan het gebruiken bij je eerstvolgende bestelling.